Доставки

За всички налични стоки, доставките се извършват обикновено от единия за другия ден, освен ако изрично не е уговорено друго с Клиента. Като адрес за доставка ще бъдат използвани данните от акаунта на клиента или от бланката за пазаруване без регистрация. Промени и забележки по адреса за доставка са възможни ПРЕДИ Клиентът да е получил e-mail,с който статусът на неговата поръчка е променен на Изпратена. След получаването на такъв e-mail, промяна на адреса за доставка не е възможен. Системата дава възможност един Клиент да има няколко адреса за доставка. При поръчка е необходимо да се избере от падащото меню кой точно да бъде използван.

Всички поръчки, независимо от обем и тегло, се доставят до удобен на клиента офис на куриерска фирма Еконт. Ако в заявката не е посочен точен офис, по подразбиране се доставят до централния офис на куриерската фирма в съответното населено място. Възможни са и доставки до адрес, като в този случай това предварително се договаря с клиента.

Всяка пратка пътува с опция да се разгледа преди да се приеме, така че ще имате 15 мин. да проверите дали всичко с пратката е наред и след това да заплатите дължимата сума. При несъответствие на изпратените с поръчаните артикули имате право да откажете приемането на пратката или да се свържете с YAMAHABOX.COM за уточнения.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването