Поръчки

Да поръчате каквото и да е от YAMAHABOX.COM е много лесно, само трябва да наберете необходимите бройки от артикула и да натиснете червения бутон "Поръчвам" долу вдясно от картинката и продуктът вече е добавен във вашата кошница! По-нататък интерфейсът е изключително интуитивен и едва ли ще имате каквито и да било проблеми с поръчването. На третата стъпка ще бъде предоставена възможност за избор да пазарувате чрез акаунта си или без регистрация. Пазаруването през акаунт е по-удобно, тъй като в последствие ще можете да виждате всичките си поръчки към сайта, да следите техния статус, както и да се възползвате от текущи бонуси и намаления, предлагани от YAMAHABOX.COM. 

Следете редовно вашия e-mail, който сте посочили при регистрирането си в сайта! Там ще бъдат отразявани всички промени и статус на вашите поръчки.

Поръчването на стоки от YAMAHABOX.COM се извършва единствено през сайта! Поръчки по телефона се приемат само, ако клиентът е наясно какво точно иска да поръча. Всички възможни грешки и несъответствия на поръчани с изпратени стоки в този случай са за сметка на клиента! При поръчки по телефона, на клиента не се начисляват никакви текущи бонуси и отстъпки!

При поръчване на стоки, които не са на склад в момента, на клиента се издава проформа фактура за стойността на поръчаните артикули и той заплаща предварително по наша банкова сметка стойността на проформата, както следва:

- за продукти от група "Масла, греси и добавки" - 100 % от стойността

- за продукти от група "Резервни части и консумативи" - 100 % от стойността

- за продукти от група "Аксесоари" - 100 % от стойността

- за всички останали групи - 50 % от стойността в момента на поръчката, останалите 50 % трябва да бъдат преведени преди получаването на машината или лодката. 

Ако клиентът има добър кредит на доверие към YAMAHABOX.COM, са възможни и персонални договорки за всяка отделна поръчка. За всички останали случаи важат горните условия.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването