Yamalube Snowmobile 2T

Цена: 23.30 лв. Yamalube Snowmobile 2T - висок клас двутактово масло за снегомобили

Кат. номер: YMD670210102

Поръчвам

с поръчка

Масла и греси Yamaha YamalubeУниверсално двутактово масло с изключителни смазочни възможности при всякакви температури, не губи вискозитет дори и при екстремни студове, което го прави идеално за всички двутактови снегомобили  • Много добро мазане и антизадиращ ефект при всякакви условия
  • При изгарянето си не оставя пепел
  • Почиства идеално всички компоненти на горивната и изпускателната системи
  • Намалява дима от ауспуха и лепливите отлагания с до 50 %

В миналото машините на Yamaha се доставяха с масла и греси от водещи световни фирми. Предвид обаче скоростното развитие на продуктовата гама на YAMAHA с технологично нови и сложни агрегати и високи мощности, инженерите на марката разработиха своя собствена линия високотехнологични и специално разработени за двигателите YAMAHA масла и греси. Така се роди серията Yamalube и нейните най-нови смазочни и козметични предложения дават на собствениците на YAMAHA възможно най-иновативните и качествени разработки на химическата индустрия. Маслата Yamalube търпят непрестанно развитие, а използването на върхови технологии в производството и прилагането на най-авангардните разработки са гаранция за потребителите, че те ще получат най-доброто от пазара. Освен това познанията на YAMAHA в областта на механиката на двигателите са в основата на разработването на съвършен продукт именно за техните агрегати и клиентът може да бъде сигурен, че машината му ще бъде защитена по най-добрия начин, а всички части ще работят в пълен синхрон и ще имат максимално дълъг живот. Освен върховото качество на химичния състав на маслата Yamalube, те се предлагат в атрактивни опаковки с лесно разпознаваеми цветове и ясно отличими категории. Стикерите на маслата Yamalube за сухопътни машини са с преобладаващ червен цвят и стилни графики на мотоциклети, ATV, скутери и снегомобили, което помага на клиента с един поглед да се ориентира в широката продуктова гама Yamalube. Морските масла и аксесоари са с преобладаващ син цвят в стикерите и отново на разположение са графики на извънбордови двигатели и джетове, които ясно показват предназначението на съответното масло. Освен това, някои масла Yamalube са специално създадени за икономия на гориво и при тях лесно ще забележите зеленият знак, който набляга именно на това. Всички туби на маслата са с авангарден външен вид и специална удобна ръкохватка, чрез която наливането е лесно и безпроблемно.

Гамата от продукти Yamalube включва още аерозоли за веригата, почиствачи за спирачките и за частите на машината, кърпички за шлем, за визьора, за ветробрана, ултра висококачествен антифриз Yamalube, специално предназначен за алуминиеви блокове, масло за вилката, масло за въздушни филтри, почиствачи за табло и кожа и какво ли още не и всичко това на възможно най-високо ниво и гарантирано от YAMAHA!


 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването