Мултифункционален LCD дисплей 6YC

Цена: 1 632.10 лв. Мултифункционален LCD дисплей Yamaha 6YC за извънбордови двигатели

Кат. номер: 6YC837100300

Поръчвам

с поръчка

Резервни части и консумативи Yamaha

Мултифункционалният LCD дисплей 6YC е подходящ за всички 4-тактови двигатели Yamaha от F30 до F350. 

Усъвършенстваният Digital Network Gauge предоставя персонализирани и прецизни данни за работата на лодката и на извънбордовия двигател, събрани в компактен и удобен за боравене дисплей, който включително може да бъде свързан към два двигателя едновременно. Уредът проследява оборотите на двигателя, нивото и разхода на горивото, налягането на водата в двигателя, повърхностната температура на водата и други показатели. Индикаторите на дисплея разполагат с функция за предупредителни сигнали и безпогрешно разпознават известието за активиране на Y-COP имобилайзера. 

Висококонтрастният TFT дисплей е с нисък филтър на отразяване на слънчева светлина, което осигурява отлична видимост по всяко време. Яркостта на осветяването се регулира според предпочитанията, а нощният режим на работа елиминира всяко възможно дразнене на очите или размазване на данните пред погледа и гарантира съвсем ясна картина. 

Компактните размери спестяват ценно пространство на таблото и в същото време широкият, 4.3-инчов пълноцветен дисплей показва изключително подредено и удобно наличните данни, а оперирането с бутоните е повече от лесно.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването