Електрически двигател Yamaha M-12

Цена: 390.00 лв. Електрически двигател Yamaha M-12
Електрически двигател Yamaha M-12 Най-малкият електрически извънбордов двигател Yamaha M-12 - супер тих, здрав и надежден Леко управление и изключителен контрол за електрическия извънбордов двигател Yamaha M-12 Електрическият извънбордов двигател Yamaha M-12 с Quick-Cam функция за регулиране дълбочината на потапяне

Кат. номер: M-12

70.82 лв.
на месец с
UniCredit
виж повече
Поръчвам

с поръчка

Удивителният M-12 е компактен и жилав партньор!


Най-малкият електрически извънбордов двигател Yamaha крие редица изненади и силно устойчива конструкция зад иначе скромните си характеристики. Изключително опростеното боравене, грижа и транспортиране е най-малкото, което може да очаквате от него. Освен това се отличава с невероятно тиха и плавна работа в резултат на уникалната си лагерна система, позволяваща да бъдете толкова тихи за рибите, колкото нито вие, нито те ще очаквате, а фиксирането му върху лодката е бързо и лесно като детска игра, благодарение на регулируемата мултипозиционна и здрава конзола. 
Ще се изумите с каква лекота се управлява от удобно разположения лост и комфортната му ръкохватка, както и от мощността, на която е способен. Надеждният, 12-волтов електро мотор върви в комплект с гъвкав, композитен шафт, който е по-здрав от стомана и не се чупи, ръждясва или корозира при правилна употреба. Корпусът и външното покритие на отделните детайли впечатляват с повишена издръжливост и износоустойчивост, а не по-малко усточивото витло играе ключова роля в максимизирането на тягата и едновременно с това е готово да се пребори с всяка възможна растителност. Очакват ви още възможност за регулиране дълбочината на потапяне със заключващ механизъм, 5 скорости напред плюс 3 назад и функция за следене нивото на батерията, чийто дълъг живот и завидна мощност са обезпечени от специалното внимание на тема разсейване на топлината и отлично охлаждане. 
Най-бързият, лесен и щадящ за околната среда начин на придвижване във водата е да имате подобен партньор на лодката, а олекотеният и безпроблемен контрол на електрическия Yamaha M-12 го превръща в перфектен избор - здрав и надежден вариант, който потегля без драми натам, накъдето и вие!M-12
Тип двигателелектрически
Бутаща сила (кг)13.6 кг
Макс. консумация30 амп./час
Напрежение12V
Скорости5 предни / 3 задни 
Превключване скоростизавъртане ръкохватка
Ботуш762 мм
Тегло7 кг
Въртене около оста (Bracket Twist)да
Композитен валда


Гаранция2 години

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването