Електрически двигател Yamaha M-20

Цена: 1 160.00 лв. Електрически двигател Yamaha M-20
Електрически двигател Yamaha M-20 Електрическият извънбордов двигател Yamaha M-20 се управлява повече от лесно Електрически извънбордов двигател Yamaha M-20 - тиха и гладка работа Електрически извънбордов двигател Yamaha M-20 - с неочаквано голяма мощност

Кат. номер: M-20

210.66 лв.
на месец с
UniCredit
виж повече
Поръчвам

с поръчка

M-20 пази тишина вместо вас!


Няма нищо по-лесно и приятно от работата с електрическия извънбордов двигател Yamaha M-20! Да боравите с функционалния, twist-on лост за управление е повече от удобно - в движение завъртате и повдигате точно колкото е необходимо, за да си осигурите желаната скорост и позиция на наклон, с максимален ъгъл до 45 градуса. Ръкохватката е с опция за удължаване до 15 см и с ергономичен, изключително комфортен на усещане релеф. Гъвкавото и леко управление с 5 скорости напред и 3 назад е само началото на дългия списък с изненади за модела. Двигателят работи впечатляващо плавно и безшумно, благодарение на уникално тихата си лагерна система и най-хубавото е, че рибите ще бъдат по-изненадани и от вас, когато се приближите до толкова, че да имате максимално добри условия за риболов. Освен това устойчивата му на всевъзможни предизвикателства конструкция плюс регулируемата, мултипозиционна и здрава конзола за надеждно фиксиране върху транеца са на линия за безпроблемно плаване и риболов дълго време напред. 
Характерно за цялата серия електрически двигатели Yamaha е неочаквано голямата мощност, с която разполагат, както и това че висококачественият 12-волтов електромотор идва в комплект с гъвкав, композитен шафт, който е по-здрав от стомана и не се чупи, ръждясва или корозира при правилна употреба. Корпусът и външното покритие на отделните детайли впечатляват с повишена издръжливост и износоустойчивост, а не по-малко устойчивото витло играе ключова роля в максимизирането на тягата и едновременно с това е готово да се пребори с всяка възможна растителност. Очакват ви още възможност за регулиране дълбочината на потапяне със заключващ механизъм и функция за следене нивото на батерията, чийто дълъг живот е обезпечен от специалното внимание на тема разсейване на топлината от торпедото.
Гъвкавият контрол и дълготрайното, лишено от драми партньорство, което може да очаквате от Yamaha M-20, го правят страхотен избор за всяка лодка до около 5.50 метра. Електрическият двигател на борда е най-лесният начин за придвижване - само намислете посока за следващия риболов и желанието ви ще бъде факт без досадни приготовления!M-20
Тип двигателелектрически
Бутаща сила (кг)20.4 кг
Макс. консумация42 амп./час
Напрежение12V
Скорости5 предни / 3 задни
Превключване скоростизавъртане ръкохватка + реглаж на наклона
Ботуш914 мм
Тегло10 кг
Въртене около оста (Bracket Twist)да
Композитен валда


Гаранция2 години

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването