Джет Yamaha FX Cruiser SVHO

Цена: 0.00 лв. Джет YAMAHA FX Cruiser Super Vortex High Output Eclipse Black
Джет YAMAHA FX Cruiser Super Vortex High Output Eclipse Black Джет YAMAHA FX Cruiser Super Vortex High Output Azure Blue metallic Джет YAMAHA FX Cruiser Super Vortex High Output Eclipse Black Джет YAMAHA FX Cruiser SVHO - супер комфорт и най-новите екстри на едно място

Кат. номер: FC1800A-U

Поръчвам

с поръчка

Джетове Yamaha High PerformanceВашият турбо паспорт за експресно пътуване!Универсалността на този класически WaveRunner е просто зашеметяваща! Супер комфортен за дълги пътувания, оборудван с най-новите екстри на тема електроника, включително с революционната RiDE технология за изключително интуитивно управление, както и с първата по рода си амфитеатрална триместна седалка. А ако подадете рязко газ, дано имате достатъчно силни ръце, за да се задържите върху дивата сила и ускорение, което ще избухне под вас! Изцяло новият турбо двигател от серията High Output в комбинация с олекотения NanoXcel корпус дават такова ускорение и икономия, че ще преобърнат представите ви за джетовете из основи. Експлозивната сила е съчетана със стабилно и маневрено движение, така че изследването на нови хоризонти никога не е било по лесно. И скоростно!


Видео:
 


RiDE by Yamaha направо ще обърка представите ви за маневреност, спиране при висока скорост, захождане към пристан или слизане от колесар - все неща, които никак не вървят ръка за ръка с управлението на джет. Само че това беше до вчера! Днес интуитивната система на Yamaha разпознава намеренията ви и осигурява най-прецизния контрол, който можете да си представите, при всякакви обороти на двигателя! Благодарение на двойното управление на газта от кормилото – ускорявате и забавяте скоростта с едно придърпване на десния или левия лост, а използвайки ги двата едновременно в която и да е от възможните комбинации, идва ред на прецизността и разгръщането на интуитивния характер на RiDE. Няма предавки, няма ръчно превключване, всичко е толкова просто! 
Boat Control Unit (BCU) се грижи намаляването на скоростта да е изключително гладко, без никакви резки моменти и забележете – без потъване на носа, липсва всякаква драма при забавяне на ускорението и спиране. Патентованият дизайн на дифузьора на соплото разпределя струята равномерно от всяка страна на коритото, така че поведението на джета да е предвидимо при всяка скорост и единствената изненада да е по отношение на забележителната стабилност на борда. 
THERE'S ONLY ONE WAY TO RiDE!FX Cruiser SVHO
Двигател
Тип двигателчетиритактов, 4 цилиндърa, Super Vortex High Output, DOHC, 16 клапана 
ТурбокомпресорДа, с Intercooler
Работен обем1.812 cm³
Диаметър и ход86.0 mm x 78.0 mm
Компресия8.5 : 1
Максимална мощност246.4 PS / 7500 rpm
Охлажданеводно
Тип помпа160 mm Axial Flow
ТримРъчен, 5 позиции
Задна скоростДа
ГоривоБезоловен бензин
Захранване с горивоEFI инжекцион
Капацитет горивен резервоар70 л
Мазителна ситемаМокър картер
Капацитет маслен резервоар / периодична смяна /5.3 л
Размери
Дължина3.56 м
Ширина1.23 м
Височина1.23 м
Тегло нето379 кг
Екстри:
Багажно отделение125.5 л
Брой хора1-3

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването