Джет Yamaha FX HO

Цена: 0.00 лв. Джет YAMAHA FX High Output Pure White - YAMAHABOX
Джет YAMAHA FX High Output Pure White - YAMAHABOX Джет Yamaha FX HO - към нови дестинации и приключения Джет Yamaha FX HO - широка и удобна платформа, прецизно управление, стабилност при висока скорост Джет YAMAHA FX High Output Pure White - спортните възможности са в гените му

Кат. номер: FB1800-U

Поръчвам

с поръчка

Джетове Yamaha High PerformanceВижте какво реално значи думата универсален!Идеален микс от мощност, икономия и набор от екстри, които ще променят представите за удобно пътуване, съчетано със спортни възможности! Последно поколение 1812-кубиков четиритактов двигател, помпа с високо налягане и интелигентно управление на газта ви предлагат мощност и нисък разход на гориво. Елегантната издължена форма на тялото не е само за красота! Изработен от авангардния NanoXcel материал, корпусът е забележително лек, а формата му е идеална за дълги и комфортни пътувания и прецизно управление, каквото не сте очаквали, особено с помощта на последната иновация наречена RiDE system, която превръща управлението в революционно, невиждано досега интуитивно боравене с джета. Луксозната седалка за трима, широкото пространство в задната част на джета, практичните и удобни дръжки и стълба за качване, голямото багажно пространство са само част от нещата, които ще ви убедят, че FX HO е вашата машина. Видео:
 


RiDE by Yamaha направо ще обърка представите ви за маневреност, спиране при висока скорост, захождане към пристан или слизане от колесар - все неща, които никак не вървят ръка за ръка с управлението на джет. Само че това беше до вчера! Днес интуитивната система на Yamaha разпознава намеренията ви и осигурява най-прецизния контрол, който можете да си представите, при всякакви обороти на двигателя! Благодарение на двойното управление на газта от кормилото – ускорявате и забавяте скоростта с едно придърпване на десния или левия лост, а използвайки ги двата едновременно в която и да е от възможните комбинации, идва ред на прецизността и разгръщането на интуитивния характер на RiDE. Няма предавки, няма ръчно превключване, всичко е толкова просто! 
Boat Control Unit (BCU) се грижи намаляването на скоростта да е изключително гладко, без никакви резки моменти и забележете – без потъване на носа, липсва всякаква драма при забавяне на ускорението и спиране. Патентованият дизайн на дифузьора на соплото разпределя струята равномерно от всяка страна на коритото, така че поведението на джета да е предвидимо при всяка скорост и единствената изненада да е по отношение на забележителната стабилност на борда. 
THERE'S ONLY ONE WAY TO RiDE!FX HO
Двигател
Тип двигателчетиритактов, 4 цилиндърa, DOHC, 16 клапана 
ТурбокомпресорНе
Работен обем1.812 cm³
Диаметър и ход86.0 mm x 78.0 mm
Компресия11.0 : 1
Максимална мощност177.5 PS / 7600 rpm
Охлажданеводно
Тип помпа155 mm Axial Flow
ТримРъчен, 5 позиции
Задна скоростДа
ГоривоБезоловен бензин
Захранване с горивоEFI инжекцион
Капацитет горивен резервоар70 л
Мазителна ситемаМокър картер
Капацитет маслен резервоар / периодична смяна /5.3 л
Размери
Дължина3.58 м
Ширина1.27 м
Височина1.23 м
Тегло нето379 кг
Екстри:
Багажно отделение166.7 л
Брой хора1-3

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването