Джет Yamaha FX SVHO

Цена: 0.00 лв. FX Super Vortex High Output Pure White - YAMAHABOX
FX Super Vortex High Output Pure White - YAMAHABOX Джет Yamaha FX Super Vortex High Output Pure White - създаден за турбо приключения и спорт Джет Yamaha FX SVHO - дозите адреналин са в повече Джет Yamaha FX SVHO - безкраен запас от мощ

Кат. номер: FC1800-U

Поръчвам

с поръчка

Джетове Yamaha High PerformanceСъздаден за вашите турбо приключенияУсмивката няма да слиза от лицето ви, ако дори само веднъж сте усетили агресивната, разбиваща вълните експлозивност или гладкото движение и безкрайния запас от мощ при дълги круизи. За каквото и да го използвате, FX SVHO е готов да тръгне на мига и да ви закара до където пожелаете с недостижим лукс и сигурност. Изцяло новият турбо двигател Super Vortex High Output в комплект с NanoXcel2 тялото на джета са идеалната комбинация за постигане на впечатляваща мощност, умопомрачително ускорение и лесно и чувствително управление. Моделът е оборудван с иновативната RiDE технология, с която управлението се превръща в изключително интуитивно и лесно боравене с машината, има неутрална скорост за максимално прецизно акостиране, както и Cruise Assist - удобна екстра за дълги пътувания, а голям набор от върхови технологии ще се грижат за вас през цялото време на вашето пътуване, изпълнено с големи дози адреналин.


Видео:
 


RiDE by Yamaha направо ще обърка представите ви за маневреност, спиране при висока скорост, захождане към пристан или слизане от колесар - все неща, които никак не вървят ръка за ръка с управлението на джет. Само че това беше до вчера! Днес интуитивната система на Yamaha разпознава намеренията ви и осигурява най-прецизния контрол, който можете да си представите, при всякакви обороти на двигателя! Благодарение на двойното управление на газта от кормилото – ускорявате и забавяте скоростта с едно придърпване на десния или левия лост, а използвайки ги двата едновременно в която и да е от възможните комбинации, идва ред на прецизността и разгръщането на интуитивния характер на RiDE. Няма предавки, няма ръчно превключване, всичко е толкова просто! 
Boat Control Unit (BCU) се грижи намаляването на скоростта да е изключително гладко, без никакви резки моменти и забележете – без потъване на носа, липсва всякаква драма при забавяне на ускорението и спиране. Патентованият дизайн на дифузьора на соплото разпределя струята равномерно от всяка страна на коритото, така че поведението на джета да е предвидимо при всяка скорост и единствената изненада да е по отношение на забележителната стабилност на борда. 
THERE'S ONLY ONE WAY TO RiDE!FX SVHO
Двигател
Тип двигателчетиритактов, 4 цилиндърa, Super Vortex High Output, DOHC, 16 клапана 
ТурбокомпресорДа, с Intercooler
Работен обем1.812 cm³
Диаметър и ход86.0 mm x 78.0 mm
Компресия8.5 : 1
Максимална мощност246.4 PS / 7500 rpm
Охлажданеводно
Тип помпа160 mm Axial Flow
ТримРъчен, 5 позиции
Задна скоростДа
ГоривоБезоловен бензин
Захранване с горивоEFI инжекцион
Капацитет горивен резервоар70 л
Мазителна ситемаМокър картер
Капацитет маслен резервоар / периодична смяна /5.3 л
Размери
Дължина3.58 м
Ширина1.27 м
Височина1.23 м
Тегло нето371 кг
Екстри:
Багажно отделение166.7 л
Брой хора1-3

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването