Джет Yamaha EX

Цена: 0.00 лв. Джет Yamaha EX - Pure White
Джет Yamaha EX - Pure White Джет Yamaha EX - гарантирано забавление Джет Yamaha EX - по-достъпен от всякога Джет Yamaha EX - лесен за управление

Кат. номер: EX1050C-U

Поръчвам

с поръчка

Джетове Yamaha Recreation

Бърз, пъргав и икономичен – EX  е забавление, по-достъпно от всякога!


Искате ли да се забавлявате, да изпитвате тръпката от скоростно порене на вълните или да спортувате без излишен лукс и екстри, за сметка на повече прекарано време във водата с впечатляващо малка инвестиция и ниски разходи? В такъв случай, чисто новата EX серия е вашата шестица от тотото! Тя е изключително достъпна и икономична, а в същото време максимално надеждна – точно колкото всички останали Yamaha машини.

Лекият, уникално пъргав базов модел EX е чиста проба адреналин с новия 3-цилиндров, 1049-кубиков TR-1 двигател, с HyperFlow джет помпата и олекотения си, но безкомпромисно силен и здрав корпус. Седалката предлага удобство за трима, мултифункционалното LED табло показва ясно и удобно всичко важно и необходимо, включително нивото на горивото и работните часове, а резервоарът с капацитет от цели 50 литра е гаранция, че забавлението във водата ще продължи максимално дълго. Разполагате с достатъчно място за съхранение на вещи, със здрав ринг за теглене при водни спортове, с противохлъзгащо покритие и комфортна прибираща се стълбичка.

Лесен за управление и без да е лишен от нищо важно, EX е най-достъпният надежден waverunner с марка Yamaha. Иновативен, гъвкав, икономичен, с обновени графики и свежа цветова комбинация, той ще ви зареди с духа на марката и ще ви направи част от легендарния й стил.


Видео:


EX
Двигател
Тип двигателчетиритактов, 3 цилиндърa, TR-1, DOHC, 12 клапана 
Турбокомпресор-
Работен обем1.049 cm³
Диаметър и ход82.0 mm x 66.2 mm
Компресия11.00 : 1
Максимална мощност100 PS
Охлажданеводно
Тип помпа144 mm Axial Flow
Трим-
Задна скорост-
ГоривоБезоловен бензин
Захранване с горивоEFI инжекцион
Капацитет горивен резервоар50 л
Мазителна ситема-
Капацитет маслен резервоар / периодична смяна /3.5 л
Размери
Дължина3.13 м
Ширина1.13 м
Височина1.15 м
Тегло нето262 кг
Екстри:
Багажно отделение29.0 л
Брой хора1-3

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването