Джет Yamaha VX Deluxe

Цена: 0.00 лв. Джет YAMAHA VX Deluxe Pure White - YAMAHABOX
Джет YAMAHA VX Deluxe Pure White - YAMAHABOX Джет YAMAHA VX Deluxe - идеален избор за универсална употреба Джет YAMAHA VX Deluxe - мощен, стабилен във водата и при високи скорости Джет YAMAHA VX Deluxe - луксозно и скоростно, комфортно и незабравимо

Кат. номер: VX1050B-U

Поръчвам

с поръчка

Джетове Yamaha RecreationИдеалният избор за универсална употреба!Запознайте се с уникалния VX Deluxe! Спортен изглед и убийствено представяне в комбинация с несравнима икономия, лесна поддръжка и цял набор първокласни екстри, работещи в пълен синхрон с една-единствена цел - да направят пътуването ви незабравимо! Именно това усещане е в основата на неизброимите фенове на модела, които ще оценят по достойнство съвсем новия 3-цилиндров TR-1 High Output двигател и иновативната, революционна RiDE технология за интуитивно управление, както и супер лекия корпус от NanoXcel - предпоставка за още по-добро ускорение, по-голяма максимална скорост, икономия на гориво, по-малко спирания за презареждане и подобрено управление. Моделът разполага с двойни огледала, задна скорост и специалната система на Yamaha L-Mode за ограничаване на оборотите.


Видео:


 

RiDE by Yamaha направо ще обърка представите ви за маневреност, спиране при висока скорост, захождане към пристан или слизане от колесар - все неща, които никак не вървят ръка за ръка с управлението на джет. Само че това беше до вчера! Днес интуитивната система на Yamaha разпознава намеренията ви и осигурява най-прецизния контрол, който можете да си представите, при всякакви обороти на двигателя! Благодарение на двойното управление на газта от кормилото – ускорявате и забавяте скоростта с едно придърпване на десния или левия лост, а използвайки ги двата едновременно в която и да е от възможните комбинации, идва ред на прецизността и разгръщането на интуитивния характер на RiDE. Няма предавки, няма ръчно превключване, всичко е толкова просто! 
Boat Control Unit (BCU) се грижи намаляването на скоростта да е изключително гладко, без никакви резки моменти и забележете – без потъване на носа, липсва всякаква драма при забавяне на ускорението и спиране. Патентованият дизайн на дифузьора на соплото разпределя струята равномерно от всяка страна на коритото, така че поведението на джета да е предвидимо при всяка скорост и единствената изненада да е по отношение на забележителната стабилност на борда. 
THERE'S ONLY ONE WAY TO RiDE!VX Deluxe
Двигател
Тип двигателчетиритактов, 3 цилиндърa, TR-1 High Output, DOHC, 12 клапана 
ТурбокомпресорНе
Работен обем1.049 cm³
Диаметър и ход82.0 mm x 66.2 mm
Компресия11.0 : 1
Максимална мощност113 PS / 8000 rpm
Охлажданеводно
Тип помпа155 mm Axial Flow
ТримНе
Задна скоростДа
ГоривоБезоловен бензин
Захранване с горивоEFI инжекцион
Капацитет горивен резервоар70 л
Мазителна ситемаСух картер
Капацитет маслен резервоар / периодична смяна /3.5 л
Размери
Дължина3.35 м
Ширина1.22 м
Височина1.19 м
Тегло нето301 кг
Екстри:
Багажно отделение93.2 л
Брой хора1-3

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването