Ключодържател Yamaha RACING

Цена: 19.10 лв. Ключодържател Yamaha RACING Paddock Blue - N20JK003E200

Кат. номер: N20JK003E200

Поръчвам

Налично

Аксесоари Yamaha

Един от най-практичните и предпочитани аксесоари за мотоциклет - издигнатият в култ гумен ключодържател, сега изненадва с нестандартна форма всички фенове на разчупения дизайн и спортния дух на Yamaha. 

Мекият материал предпазва резервоара и ключалката от надраскване, изключително лек е и се открива лесно с поглед сред останалите вещи. Като част от Paddock Blue колекцията, гуменият ключодържател Yamaha Racing радва окото с едноименното лого и нестандартната форма на добре познатата Speedblock графика. Неизменната рейсингова цветова схема в синьо и бяло плюс металния пръстен, който се грижи да не изпуска от хватката си ключа на любимата машина, са отлична идея за подарък на всеки фен на Yamaha.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването