Мотоциклет Yamaha XSR700

Цена: 0.00 лв. N/A Мотоциклет Yamaha XSR700 Historic White
Мотоциклет Yamaha XSR700 Historic White Мотоциклет Yamaha XSR700 - Мотоциклети - YAMAHABOX Мотоциклет Yamaha XSR700 - Мотоциклети - YAMAHABOX Мотоциклет Yamaha XSR700 - Мотоциклети - YAMAHABOX

Кат. номер: XSR700 ABS

Поръчвам

изчерпано за момента

Мотоциклети Yamaha Sport HeritageРоден от миналото, за езда в бъдещето!Необикновен байк за необикновени приключения – това е призванието на XSR700! Умелата игра с така модерната и нарочно търсена ретро визия е в абсолютна симбиоза с изключителния потенциал на най-съвременните технологии от Ямаха. Чиста проба наслада за сетивата и забавление от ездата.

Разполагате с редови 689-кубиков, 2-цилиндров двигател с пресечен колянов вал, леко, компактно шаси и изнесен напред център на тежестта, в комбинация с вдъхновени от винтидж стила специфични фарове и седалка от два вида стилно съчетана кожа. Ефектът от всичко това – висок, линеен въртящ момент за невероятно ускорение, пъргав и лесен за управление мотор, с много нисък разход на гориво и несравнимо удоволствие на пътя.

Дизайн с респект към миналото, стил в духа на „кафе рейсър“ движението, технологии от бъдещето в отговор на съвременния, новаторски и свободомислещ дух, решения повлияни от завишените изисквания на днешните условия и начин на живот - XSR700 е синоним на всичко това!

Консумативи за Yamaha XSR700
Видео:

Времето на просто добре изглеждащите мотоциклети отмина, не мислите ли? Не вярваме да ви се кара стандартен байк... Още по-малко вярваме, че бихте искали да кажете „кара“ вместо „язди“, например. А няма как да яздите нещо, от което лъха на посредственост. Язди се, когато има емоция – дори само от погледа, който хвърляте на приближаване, а след това и от разтърсващото удоволствие от звук, препускане, усещане...

XSR700 не е просто поредният кафе рейсър с ретро визия. Той предлага много повече от другите марки в същия стил и клас. Той е без конкуренция в цената, в динамиката при ездата, в умелото комбиниране на ретро стил и модерни технологии. И не, това пак не е най-важното – отличава го духът му, страстта, която се пренася и върху вас, и която буквално потича във вените ви, когато се понесете срещу вятъра – защото няма нищо посредствено при Yamaha.

Винтидж дизайнът на фаровете, таблото, огледалата, седалката, страничните капаци, общата визия и цялостното излъчване от миналото лесно могат да ви заблудят за реалните възможности на машината. В момента обаче, в който усетите работата на 689-кубиковия редови двуцилиндров двигател с кръстосан колянов вал и забележителния въртящ момент напрегне мускулите на ръцете ви, в момента, в който спрете поглед на таблото с цялата ви необходима информация, която дори и слънчевата светлина не може да скрие, когато усетите фината и безкрайно чувствителна работата на ABS системата с 298-милиметровите вълнообразни дискове, тогава можете единствено да направите дълбок поклон пред японската дизайнерска школа, успяла да съчетае немислимото - надеждна технология от бъдещето, скрита под старовремски дизайн и не само да я съчетае, а и да запази неповторимия дух и стил на марката. За вас остава единствено да навиете докрай газта и бумтежът на цилиндрите да се слее с бумтежа на сърцето ви – привилегия, до която само собствениците на Yamaha могат да се докоснат и която ден след ден слива човек с машина!

XSR700 
Двигател 
Тип двигател2-цилиндров, 4-тактов, DOHC, 8 клапана
Работен обем689 cm³
Диаметър и ход80.0 мм x 68.6 мм
Компресия11.5 : 1
Максимална мощност54.0 kW (73.4PS) @ 8,750 rpm
Максимален въртящ момент67.0 Nm (6.8 kg-m) @ 6,500 rpm
Мазителна системамокър картер
Тип съединителМокър, Многодисков
Захранване горивоИнжекцион
Запалителна системаTCI
СтартерЕлектрически
ТрансмисияПостоянно зацепена, 6-степенна
ЗадвижванеВерига
  
Шаси 
РамаРомб
Предно окачванеТелескопична вилка
Преден ход130 мм
Ъгъл на вертикално отклонение24º30
Следа90 мм
Система на задното очакванеПлаващо рамо
Заден ход130 мм
Предна спирачкаДвоен хидравличен диск, Ø 298 мм
Задна спирачкаЕдиничен  диск, Ø 245 мм
Предна гума120/70 ZR 17M/C(58V) (Tubeless)
Задна гума180/55 ZR 17M/C(73V) (Tubeless)
  
Размери: 
Обща дължина2.075 мм
Обща ширина820 мм
Обща височина1.130 мм
Височина на седалката835 мм
Колесна база1.405 мм
Минимален просвет140 мм
Общо тегло (с пълен маслен и горивен резервоар)188 кг
Капацитет на горивен резервоар14.0 л
Капацитет на маслен резервоар3.0 л

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването