Двигател Yamaha F100FETL

Цена: 20 470.00 лв. Извънбордов двигател YAMAHA F100FETL
Извънбордов двигател YAMAHA F100FETL Извънбордов двигател YAMAHA F100FETL - лекота, разбиващо ускорение и неподозирана мощност Извънбордов двигател YAMAHA F100FETL - мускулест, елегантен, модерен и високотехнологичен партньор Извънбордов двигател YAMAHA F100FETL - съвместим с дигиталните мрежови измервателни уреди Yamaha

Кат. номер: F100FETL

513.62 лв.
на месец с
UniCredit
виж повече
Поръчвам

с поръчка

Outboards

Безкомпромисно съчетание от лекота, разбиващо ускорение и неподозирана мощност!


Новото F-поколение на мускулестия и в същото време забележително елегантен F100 носи недостижими предимства за машината, като я прави модерен и високотехнологичен партньор без сериозна конкуренция в класа ѝ. Сега двигателят е по-лек от всякога, ускорява мигновено, работи изключително икономично и комбинира иновативни фирмени разработки, синоним на доверие и надеждност. Независимо дали се отдавате на адреналина на водните спортове, релаксирате с риболов, гмуркане или друго занимание, максимално дълго и безгрижно прекараното време на лодката е безценно, а възможностите и производителността на най-новата 4-тактова технология на Yamaha, на пъргавия и с голям капацитет 16-клапанов SOHC двигател, на усъвършенстваните дизайн и работа на всмукателната и изпускателната система, на Multi-Point EFI системата на впръскване и интелигентното всмукване с един общ дросел, са на линия за вас по което и да е време и са главните виновници за всяка незабравима минута на борда.

Сред останалите функции и системи, осигуряващи ви пълен контрол при различни ситуации, са PrimeStart системата за лесно стартиране, мощният алтернатор, функцията за безопасно движение в плитки води, когато сте близо до брега, възможността за променливи обороти при тролинг и системата за сладководно промиване на водните магистрали. Благодарение на съвместимостта на модела с дигиталните мрежови измервателни уреди Yamaha, можете да постигате максимална ефективност в работата на двигателя, боравейки с богата и изчерпателна информация за всевъзможни параметри, включително да настройвате оборотите бързо и лесно с помощта на един бутон – в стъпки през 50 rpm за супер плавно и спокойно пътуване. Също само с натискане на бутон, контролирате прецизно и лесно широкообхватния, мощен и бързореагиращ Power Trim & Tilt, а опционалната Y-COP имобилайзер система ще се погрижи за безопасността на машината и спокойствието ви, когато не сте около нея.

По-ниското тегло, подобрените ускорение, мощност, икономичност и ефективност на извънбордовия двигател Yamaha F100FET са факт и не е тайна, че се дължат на политиката за изграждане от нулата, вместо стандартно използваното адаптиране на съществуващи агрегати. Екологично чистата работа е в резултат на най-иновативните технологии за пълно изгаряне и е перфектното допълнение към безкомпромисното му и водещо присъствие сред всяка възможна конкуренция.
.


F100FETL
Двигател
Тип двигател4-цилиндров, четиритактов, SOHC, 16 клапана
Работен обем1.832 cm³
Диаметър и ход81.0 mm x 88.9 mm
Максимална мощност73.5 kW (100 HP)  / 5,500 rpm
Максимален работен диапазон5.000 - 6.000 rpm
Мазителна системамокър картер
Захранване горивоEFI инжекцион
Запалителна системаTCI
СтартерЕлектрически с Prime Start™
Редуктор2.15 (28/13)
Размери:
Дължина ботушL:516mm 
X:643mm
Тегло с витлотоF100FETL: 162.0 kg
F100FETX: 166.0 kg
Капацитет на горивен резервоарN/A
Капацитет на маслен резервоар3.2 л
УправлениеДистанционно
Trim & Tiltнапълно хидравличен Trim & Tilt
Алтернатор12 V, 35 A
Имобилайзеропция, YCOP
Модел с обратно въртене на витлотоне
Възможност за каране в плитка водастандартно
Уредиединичен DNG, опция за двоен Digital Network Gauge или LCD 5" дисплей
Troll Controlда, чрез уредите
В цената влизат:двигател, витло, щамбайн, уред DNG и пълен атачмънт кит за монтаж на жила за управление

Аварийно шнурче Yamaha

Морска грес Yamalube Lical

Покривало за двигател F80D/F100F

Спрей Yamaha PAINT BGM1

Спрей за зазимяване Inhibiting Oil Yamaha

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването