Двигател Yamaha F150GETL (DBW)

Цена: 35 030.00 лв. Извънбордов двигател YAMAHA F150GETL с дигитално управление
Извънбордов двигател YAMAHA F150GETL с дигитално управление Двигател Yamaha F150GETL DBW - нови стандарти за ефективност и плавна работа в класа Двигател Yamaha F150GETL DBW - елегантен и въоръжен с множество технологии Двигател Yamaha F150GETL DBW - с дигитално управление на газта и превключването Drive-by-Wire

Кат. номер: F150GETL

941.68 лв.
на месец с
UniCredit
виж повече
Поръчвам

с поръчка

Outboards

Нови стандарти за ефективност и плавна работа чрез Drive-by-Wire!Сега елегантният и въоръжен с множество технологии F150 предлага още по-силно партньорство за преживяванията ви по вода, благодарение на най-новата разработка за дигитално управление на газта и превключването Drive-by-Wire (DBW). Последното поколение на легендарния извънбордов двигател на Yamaha - F150G, има от всичко по много, а със супер плавното превключване и подобрената си производителност преминава всички познати граници в класа си.
Можете да забравите за всяко притеснение на тема синхрон между мощност, икономичност, чиста и тиха работа - оптимизираният горивен процес е в резултат на специалните иновации за всмукване на въздух и отвеждане на изгорелите газове. В комбинация с Yamaha EFI системата за захранване с гориво и компютърното управление на горивната смес, идва и още по-забележителното съчетание от икономия на гориво, експлозивна мощност и равномерна работа на усъвършенствания 16-клапанов, DOHC двигател. PrimeStar системата за запалване ще направи безпроблемно стартирането при всякакви условия, Y-COP имобилайзерът, предлагащ се като опция, предпазва двигателя от кражби, а прецизният Power Trim & Tilt ще ви помогне идеално да настроите ъгъла на двигателя спрямо голям набор от лодки. Възможността за тролинг режим, за комуникация по мрежа с множество устройства, прецизният дизайн на капаците за ефективно улавяне и отвеждане на водата и още много други функции, които са на линия в G-поколението на F150, правят плаването наистина безпроблемно и превръщат всяко излизане по вода в чиста проба забавление.
.


F150G
Двигател
Тип двигател4-цилиндров, четиритактов, DOHC, 16 клапана
Работен обем2.785 cm³
Диаметър и ход96.0 mm x 96.2 mm
Максимална мощност110.3 kW (150 HP)  / 5,500 rpm
Максимален работен диапазон5.000 - 6.000 rpm
Мазителна системамокър картер
Захранване горивоMultipoint EFI инжекцион
Запалителна системаTCI
СтартерЕлектрически с Prime Start™
Редуктор2.00 (28/14)
Размери:
Дължина ботушL:516mm 
X:643mm
Тегло с витлотоF150GETL: 226.0 кг
F150GETX: 227.0 кг
FL150GETX: 227.0 кг
Капацитет на горивен резервоарN/A
Капацитет на маслен резервоар4.5 л
УправлениеДигитално - Drive By Wire (DBW)
Trim & Tiltнапълно хидравличен Trim & Tilt
Алтернатор12 V, 50 A
Имобилайзеропция, YCOP
Модел с обратно въртене на витлотода, опция
Възможност за каране в плитка водастандартно
Уреди LCD 5" дисплей
Troll Controlда, чрез уредите
В цената влизат:двигател, витло, DBW кит за управление, LCD дисплей

Аварийно шнурче Yamaha

Морска грес Yamalube Lical

Покривало за двигател F150D/F175A/F200F-G

Спрей Yamaha PAINT BGM1

Спрей за зазимяване Inhibiting Oil Yamaha

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването