Двигател Yamaha F175CETL (DBW)

Цена: 37 970.00 лв. Извънбордов двигател YAMAHA F175CETL с дигитално управление
Извънбордов двигател YAMAHA F175CETL с дигитално управление Двигател Yamaha F175CETL DBW - с дигитално управление на газта и превключването Двигател Yamaha F175CETL DBW - вдига летвата още преди да е доближена Двигател Yamaha F175CETL DBW - ненадмината производителност и мощност

Кат. номер: F175CETL

1013.42 лв.
на месец с
UniCredit
виж повече
Поръчвам

с поръчка

Outboards

Дигитално управление за елегантния, мускулест и лек F175C!Дори при все още нов и супер технологичен четиритактов извънбордов двигател, какъвто е Yamaha F175, инженерите на марката непрекъснато се стараят да въвеждат подобрения и да надграждат възможностите му, за да предложат изключителен продукт и да вдигнат летвата в класа още преди да е доближена. Yamaha F175C е създаден да владее и преоткрива нови хоризонти с невероятна лекота, прецизна, безпроблемна и тиха работа плюс ненадмината производителност и мощ. 
Оборудван с новата Drive-by-Wire (DBW) опция или иначе казано - дигитално управление на газта и превключването, той разполага и с всички възможни екстри, познати от досегашните модели като възможност за комуникация по мрежа с множество устройства, опция за YCOP система против кражба, възможност за тролинг режим и още много други. Същественото при него е, че е оборудван с най-новата система SDS на витлото, която помага да включвате на скорост без неприятни звуци от редуктора и без подскачане. Мускулестият новак е специално разработен за хората, които искат много мощност, събрана в малки размери, защото F175C е точно това - недостижимо от конкуренцията ниско тегло и експлозивна мощност по целия диапазон на оборотите. Двигателят е толкова ефективен, че е по-добре да оборудвате лодката си с такъв модел, отколкото да изберете двутактов 200 конски сили, тъй като икономичността и екологичната му работа са няколко класи над всичко произвеждано до момента. 2.8-литровият 16-клапанов DOHC двигател е скрит под елегантен капак с дизайн от най-ново поколение, а теглото от само 226 кг е нещото, което го прави пръв избор за всеки, който иска най-новите технологии и превъзходният изглед да работят в уникален синхрон и да предизвикват завистливи погледи навсякъде, където се появи!
.F175C
Двигател
Тип двигател4-цилиндров, четиритактов, DOHC, 16 клапана, VCT
Работен обем2.785 cm³
Диаметър и ход96.0 mm x 96.2 mm
Максимална мощност128.7 kW (175 HP)  / 5,500 rpm
Максимален работен диапазон5.000 - 6.000 rpm
Мазителна системамокър картер
Захранване горивоEFI инжекцион
Запалителна системаTCI
СтартерЕлектрически с Prime Start™
Редуктор1.86 (26/14)
Размери:
Дължина ботушL:516mm 
X:643mm
Тегло с витлотоF175CETL: 226.0 кг
F175CETX: 227.0 кг
FL175CETX:227.0 кг
Капацитет на горивен резервоарN/A
Капацитет на маслен резервоар4.5 л
УправлениеДигитално - Drive By Wire (DBW)
Trim & Tiltнапълно хидравличен Trim & Tilt
Алтернатор12 V, 50 A
Имобилайзеропция, YCOP
Модел с обратно въртене на витлотоопция
Възможност за каране в плитка водастандартно
Уреди LCD 5" дисплей
Troll Controlда, чрез уредите
В цената влизат:двигател, витло, DBW кит за управление, LCD дисплей

Yamalube PRISMA SILICON

Аварийно шнурче Yamaha

Морска грес Yamalube Lical

Покривало за двигател F150D/F175A/F200F-G

Спрей Yamaha PAINT BGM1

Спрей за зазимяване Inhibiting Oil Yamaha

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването