Аксесоари Yamaha

Тъмната страна на Япония кореспондира идеално с дамския суичър Yamaha MT Olympia и предлага поредна доза MT стайлинг за собствениците и най-верните фенове на Hyper Naked байковете. Вталеният, топъл и стилен суичър с качулка е отлична компания на тема лека връхна дреха и синоним на целодневен комфорт.

Изработен е от дишаща, лесно съхнеща, 100% полиестерна материя с подплатена в синьо качулка, чийто специфичен десен, но в сиво, се повтаря и на вътрешната подплата. Вталената кройка е удобна и приляга добре без да се разтяга. Разполагате с два странични джоба с цип за ръцете и пристягащ ластик на качулката плюс предно отваряне с цял цип. Разбира се, очаква ви малък надпис Yamaha на гърдите, по-голям на гърба и MT лого на ръкава.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването