Аксесоари Yamaha

Изключително комфортно и стилно, дамското яке Yamaha Urban Hybrid Brens от линията облекла MAX Family е идеалният избор за леко ежедневно яке, което може да се комбинира с почти всеки стайлинг. Спортният дух си партнира идеално с вталената кройка и разчупения дизайн, а въпреки изцяло черния цвят, оригиналната визия се отличава без да се натрапва. 

Водоотблъскващата, дишаща и гъвкава материя е в състав 96% полиестер с 4% спандекс за част от ръкавите и отстрани на тялото плюс 100% Nylon и подплата за основната част от якето. Ръкавите завършват с меки маншети от ликра с отвор за палеца, а за ръцете са предвидени странични джобове с цип. Очакват ви също вътрешен джоб с цип и, разбира се, лого Nothing but the Max на ръкава.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването