Панталон дъждобран Yamaha

Цена: 49.80 лв. Панталон дъждобран Yamaha B18NP300B0
Панталон дъждобран Yamaha B18NP300B0 Панталон за дъжд Yamaha B18NP300B0 Панталон за дъжд Yamaha B18NP300B0 Панталон за дъжд Yamaha B18NP300B0

Кат. номер: B18NP300B02L

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Не се оставяйте на дъждовното време да ви изненада и съсипе разходката - подсигурете се с подходящия дъждобран, какъвто е панталонът Yamaha Rain Pants. Независимо дали сте поели на дълго пътешествие или по кратък маршрут, лесно ще намерите място за компактния пакет, в който се превръща моделът.

Универсалният панталон дъждобран Yamaha се обува лесно върху екипировката, има светлоотразителни ленти на външния джоб и отзад на крачолите плюс ластична талия и пристягащи се с велкро маншети в долния край. Както дъждобранът, така и компактната 
чанта за съхранение са брандирани и качествено изработени, а в комбинация с якето за дъжд Yamaha можете да разчитате на максимална защита от подгизване и премръзване.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването